​Persondata politik og brug af cookies

Dette website er ejet og udbydes af:

Sydfyns Elforsyning A/S
CVR-nr. 32 87 99 34
Fåborgvej 44
5700 Svendborg
Tlf.: 62 20 11 20


Sydfyns Elforsyning registrerer persondata på sef.dk og sefnet.dk, så vi kan yde vores kunder og andre besøgende den bedste service.
Du skal være opmærksom på, at du accepterer vores persondata politik og brug af cookies, når du besøger sef.dk, mit.sef.dk og sefnet.dk.

Vi indsamler ikke oplysninger, der ikke er beskrevet i vores persondata politik og vi indsamler aldrig persondata uden at du selv har givet os disse oplysninger, for eksempel ved at registrere dig, købe en vare eller deltage i en undersøgelse.

Cookies

På sef.dk benytter vi cookies til at gøre din oplevelse på sef.dk bedre.
En cookie er en lille tekstfil, der bliver gemt i din browser, som gør, at vi kan genkende din computer, tablet eller mobiltelefon. Filen er ikke skadelig og kan ikke indeholde virus eller skadelige programmer. Via cookies registrerer vi oplysninger i anonym form for at gøre hjemmesiden mere brugervenlige, effektive og målrettede.
En cookie indeholder information såsom f.eks. dine indstillinger på computeren, indhold af en indkøbskurv, interne serverdata eller andre data brugt af vores server. Cookies er ikke programmer, der kører på din maskine, men små stumper tekstdata, der sendes frem og tilbage til og fra din computer. Cookies er hverken spyware eller virus.

Der findes forskellige typer af cookies på sef.dk

  • Session cookies – Sættes af websiden og bruges til at genkende dig, når du bevæger dig rundt. Den husker for eksempel oplysninger far søgninger du har foretaget på sef.dk. Session cookies slettes automatisk når du lukker din browser.
  • Google analytics cookies - Disse cookies stammer fra Google’s statistiksystem, og giver os informationer om brugen af vores websted; hvilke sider kigger vores brugere på, hvor ofte og hvor længe. Disse informationer bruger vi i den fremtidige udvikling af webstedet  Google. Vi anvender ikke informationen til andet end statistik, og er ikke person henførbar.
  • Persistent cookies - Minder om session cookies, men de gemmes i længere tid – også efter du har lukket din browser. Persistent cookies hjælper med at give en bedre brugeroplevelse, fordi den husker dine præferencer , f.eks indhold af indkøbskurven. Persistent cookies udløber på en given dato.

Du kan i de fleste browsere ændre på indstillingerne for, hvilke cookies der bliver sat på din computer. Se vejledning i hvordan du sletter dine Cookies her: http://minecookies.org/cookiehandtering
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
Du kan stadig anvende sef.dk, hvis du fravælger brugen af cookies. 

Sydfyns elforsynings persondatapolitik

Når du besøger sef.dk, indsamler Sydfyns elforsyning oplysninger om dig som person. Nedenfor kan du læse om de oplysninger, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores retningslinjer.

Personoplysninger der er oplyst af brugeren i forbindelse med afgivelse af bestillinger på sef.dk, videregives til Sydfyns Intranet (internet, tv og telefoni) og Sydfyns Energi (el og naturgas), som er dataansvarlig.

Du skal være opmærksom på, at du accepterer vores retningslinjer, når du besøger sef.dk, mit.sef.dk eller sefnet.dk

Vi indsamler ikke oplysninger, der ikke er beskrevet i vores persondatapolitik, ligesom vi ikke indsamler oplysninger, der kan henføres til dig, uden at vi også fortæller dig om, hvordan du kan undgå det.

Generelt skal du være opmærksom på, at du som internetbruger efterlader dig elektroniske spor, og at det giver andre mulighed for at følge din færden på nettet.

Sydfyns elforsyning opbevarer de registrerede persondata så længe, det er nødvendigt for at kunne yde en god service over for besøgende på sef.dk.

Du har altid mulighed for at få indsigt i de persondata, vi har registreret om dig. Du kan gøre indsigelse mod enhver registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Den information vi indsamler om dig, kan opdeles i to kategorier:
1. Oplysninger, vi kan henføre til dig som person
2. Ikke-personlige oplysninger

Personhenførbare oplysninger

Vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger. F.eks. ved at registrere dig, købe en vare  eller deltage i en undersøgelse.
En undtagleser herfor, er dog registreringen at den IP-adresse din computer er tilkoblet når du besøget sef.dk, mit.sef.dk eller sefnet.dk. For at kunne opfylde terrorlovgivningen logges disse oplysninger, og oplyses kun til politiet på deres forlangende.

Alle er velkomne til at besøge sef.dk, men for at få det fulde udbytte af alle funktioner og tilbud er det i en række situationer nødvendigt, at du identificerer dig. Du afgiver eksempelvis personhenførbare oplysninger i følgende tilfælde:

Online ordre:
Når du bestiller produkter online på sef.dk, gemmer Sydfyns Intranet din ordre elektronisk. Kunder der har bestilt online, kan ved henvendelse til Sydfyns Intranet, få indsigt i egne online ordre, afgivet til Sydfyns Intranet.

Telefonnummer:
Når du opretter et mobiltelefoniabonnenment hos Sydfyns Intranet, videregives dit telefonnummer til Telia, hvilket kræves, da Sydfyns Intranet anvender Telias mobilnet. Sydfyns Intranet registerers hos Telia som bruger af mobilnummeret.
Når du opretter et fastnetabonnement hos Sydfyns Intranet videregives dit telefonnummer, samt navn og adresse oplysninger til Telia.
Sydfyns Intranet videregiver telefonnummer, navn og adresse oplysninger til Telebilling, for anvendelse på 118, såfremt du har givet tilladelse hertil.

Internet og TV:
Når du abonnere på internet og tv hos Sydfyns Intranet, videregives navn, kontakt og adresseoplysninger til Waoo!, hvor du bliver oprettet i Waoo!´s tekniske systemer. Dette skyldes at Waoo! er Sydfyns Intranets leverandør, og er nødvendigt for at kunne afvikle tv og internet på brugerens adresse.

Nyhedsbreve:
For at kunne modtage nyhedsbreve fra Sydfyns elforsyning er det nødvendigt, at du oplyser din e-mail-adresse – ellers kan vi ikke sende dem til dig.

Spørgeskemaer:
For at vide mere om vores brugere gennemfører vi indimellem spørgeskemaundersøgelser på sef.dk. Det er forskelligt, hvad der bliver spurgt om i disse undersøgelser, men du kan altid vælge at deltage uden at oplyse, hvem du er, – ligesom det er helt frivilligt, om du vil svare på spørgsmålene. Dit besøg på sef.dk eller dine muligheder på sef.dk afhænger ikke af, om du deltager i undersøgelserne eller ej.

Du bør aldrig svare på undersøgelser på sef.dk, der ikke har en tydelig og kendt afsender.

Konkurrencer og særlige tilbud:
Vi har ofte konkurrencer eller særlige tilbud på sef.dk, og vi indsamler i denne forbindelse typisk navn og e-mail-adresse. Hvis denne information deles med andre virksomheder, vil det klart fremgå af konkurrencen/tilbuddet. Det kan være en forudsætning for deltagelse, at du accepterer, at Sydfyns elforsyning eller andre må kontakte dig efterfølgende. Det vil tydeligt fremgå af konkurrencen/tilbuddet. Deltagelse i konkurrencer og accept af særlige tilbud er altid frivillig.

Ikke-personlige oplysninger
På forskellig vis indsamler vi digitale oplysninger om dit besøg på sef.dk. Ingen af disse oplysninger er det muligt at spore til dig som person, men alene til den computer, hvorfra du har opnået adgang.

Din accept
Du accepterer ovenstående retningslinjer, når du besøger sef.dk.
Vores retningslinjer dækker ikke forskellige produkter og servicer udbudt af Sydfyns Elforsyning gennem iTunes app-store eller Android Market. Disse tjenester har deres egne politikker.

Har du spørgsmål eller bemærkninger til Sydfyns elforsynings persondatapolitik eller Sydfyns elforsynings brug af cookies, er du velkommen til at kontakte Markedschef Claus H. Andersen på mail cha@sef.dk eller ved brev til::

Sydfyns Elforsyning A/S
Fåborgvej 44,
5700 Svendborg
Tlf: 62201120
Att.: Markedschef Claus H. Andersen

Hjemmesiden bruger cookies

På sef.dk bruger vi cookies til at få hjemmesiden til at fungere. Men de giver også info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi løbende kan forbedre den for dig og andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Tryk på accepter for at godkende vores brug af cookies på sef.dk

Læs mere om cookies Accepter