SEF Koncernen

Events

Hos SEF støtter vi op om lokalsamfundet.

Elektrisk Dag

Elektrisk Dag er SEFs bidrag til Svendborg Klimauge, det er en dag hvor vi slår på tromme for elektrificeringen, den grønne omstilling og bæredygtighed. Sammen med lokale samarbejdspartnere skaber vi en dag i familiens, hyggens og klimaets tegn.

SEF har afholdt Elektrisk Dag tre gange, og vi gør det fordi det er så vigtigt, at vi alle sammen passer på vores kære klode. Billeder fra sommeren 2022, af tørlagte floder og ekstreme temperaturer viser, at vi mennesker har behov for den grønne omstilling. Årsagen til det ekstreme vejr er klimaforandringerne, og det er netop dem, vi med vores handlinger i dagligdagen kan være med til at bremse.

For at vi alle kan træffe klimabevidste valg, ser SEF det som sin opgave at formilde viden om effektiv og rationel anvendelse af energi og derved bremse klimaforandringerne. Det gør vi blandt andet ved at vælge elbilen til og benzin- og dieselbilen fra.

 

Det er vores håb, at når gæsterne tager fra Elektrisk Dag, er det med hjertet flydt af oplevelser og hjerne fyldt af viden om klima, bæredygtighed og grøn omstilling.

Vi tror på, at viden sætter sig bedst fast, hvis det også har været sjovt at tilegne sig den. Derfor byder Elektrisk Dag også på underholdende indslag som Verdensmåls leg for børn, musik og klimavenlig mad til ganen.

Hos SEF er vi meget bevidste om, at når vi afholder arrangementer som Elektrisk Dag og Landsstævnet så sætter det et klimaaftryk, og det skal vi selvfølgelig kompensere for.

Derfor har vi hos SEF valgt at klimakompensere ved at plante træer, både fordi at træer er rigtig gode til at optage CO2, men også fordi at træet for mange netop er symbolet på den natur, det er så vigtigt at vi passer på.

DGI Landsstævnet 2022

Tak for at vi måtte være en del af magien

SEF siger tak for et forrygende DGI Landsstævne i Svendborg, som bød på en masse fede oplevelser og gode stunder – lige fra inspirerende SEF TALKS og sjove aktiviteter i børnehøjde til hyggelige snakke med jer, der lagde vejen forbi SEF-ZONEN.

SEF brænder for at inspirere og motivere danskerne til at leve mere klimavenligt, og vi elsker at dele ud af vores tanker og viden om bæredygtighed og den grønne omstilling. Landsstævnet gav os en gylden mulighed for at gøre netop dette og være sammen om den gode energi.

 

 

Vi har lavet en lille SEF aftermovie – se med nedenfor:

SEF Koncernen

Nysgerrig på vores kommende events?

Vi holder med jævne mellemrum events som relaterer sig til samfundsansvar og bæredygtighed – det er nemlig vigtigt for os at komme ud med budskabet, og muligvis den vej igennem række ud til potentielle samarbejdspartnere og aktører.

Følg os på den grønne rejse