SEF Koncernen

Presse

SEF A/S vil meget gerne have en god og åben kommunikation med medier og andre interessenter, derfor prioriterer vi kontakt med pressen højt.

Har du som journalist behov for en ekspert, en udtalelse eller billeder så kontakt vores os via mail sef@sef.dk eller på telefon 62201120. 

SEF Koncernen

Presse

Skal du bruge materiale i forbindelse med en artikel? Eller er der nogle helt specielle oplysninger, du har brug for at indhente?

Hos SEF prioriterer vi altid vores kontakt med pressen højt. Af den grund vil vi gerne gøre det så nemt og bekvemt som muligt for dig som journalist at finde lige præcist de oplysninger, du er på udkig efter.

Er du derfor i gang med at indhente informationer til dit arbejde, er du mere end velkommen til at kontakte os på enten telefon 62 20 11 20 eller skrive til os på sef@sef.dk. Så sørger vi for at vende tilbage så hurtigt som muligt. Vi står nemlig altid til rådighed, når du har brug for vores hjælp.

Hos SEF Energi vil vi også hellere end gerne hjælpe dig med at søge efter information, rapporter og artikler om de emner, der har relation til vores forskellige forretningsområder. Kontakt os, og så ser vi, hvad vi kan finde frem til dig.

Nyheder
03.05.2023
SEAF bakker op om 46 spændende og innovative sydfynske projekter
Sydfynboerne er drifte mennesker med sprudlende ideer. Det kan SEAF, Sydfyns Almennyttige Fond, i den grad mærke, da der i denne ansøgningsrunde var(...)
24.04.2023
Ny aftale mellem Nuuday og SEF Fiber giver flere valgmuligheder til sydfynske fiberkunder
Nyt samarbejde mellem SEF Fiber og Nuuday-selskaberne Yousee, Hiper og TDC Erhverv giver 23.000 sydfynske borgere og virksomheder adgang til internet,(...)
20.04.2023
SEF’s underskud fører til fokus og stram risikostyring
SEF kom ud af 2022 med et minus på 236 millioner kroner efter skat. Det er naturligvis stærkt utilfredsstillende, og tabet har ført til en strammer(...)
17.04.2023
Oplev Hornsleth hos SEF
I hele uge 16 har sydfynboerne og kunstinteresserede mulighed for at opleve nogle af Kristian von Hornsleths værker i Vores Lys.
28.03.2023
Kviknet og SEF Fiber på vej med lynhurtigt internet til Langeland og Svendborg
SEF Fiber og Kviknet har indgået et samarbejde, der giver hurtigt internet til Svendborg og Langeland fra 1. april 2023.
25.01.2023
Anders Banke stopper som adm. direktør i SEF koncernen
Efter gensidig aftale er Anders Banke fratrådt sin stilling som administrerende direktør i SEF A/S og koncernforbundne selskaber og fonde.
24.01.2023
SEF Energi kåret til branchens mest bæredygtige energiselskab
De danske energikunder har kåret SEF Energi til at være branchens mest bæredygtige energiselskab. Det uafhængige analyseinstitut EPSI Rating Danma(...)
Følg os på den grønne rejse