SEF Koncernen

Presse

SEF A/S vil meget gerne have en god og åben kommunikation med medier og andre interessenter, derfor prioriterer vi kontakt med pressen højt.

Har du som journalist behov for en ekspert, en udtalelse eller billeder så kontakt vores os via mail sef@sef.dk eller på telefon 62201120. 

SEF Koncernen

Presse

Skal du bruge materiale i forbindelse med en artikel? Eller er der nogle helt specielle oplysninger, du har brug for at indhente?

Hos SEF prioriterer vi altid vores kontakt med pressen højt. Af den grund vil vi gerne gøre det så nemt og bekvemt som muligt for dig som journalist at finde lige præcist de oplysninger, du er på udkig efter.

Er du derfor i gang med at indhente informationer til dit arbejde, er du mere end velkommen til at kontakte os på enten telefon 62 20 11 20 eller skrive til os på sef@sef.dk. Så sørger vi for at vende tilbage så hurtigt som muligt. Vi står nemlig altid til rådighed, når du har brug for vores hjælp.

Hos SEF Energi vil vi også hellere end gerne hjælpe dig med at søge efter information, rapporter og artikler om de emner, der har relation til vores forskellige forretningsområder. Kontakt os, og så ser vi, hvad vi kan finde frem til dig.

Følg os på den grønne rejse