SEF Koncernen

Presse

SEF A/S vil meget gerne have en god og åben kommunikation med medier og andre interessenter, derfor prioriterer vi kontakt med pressen højt.

Har du som journalist behov for en ekspert, en udtalelse eller billeder så kontakt vores os via mail sef@sef.dk eller på telefon 62201120. 

SEF Koncernen

Presse

Skal du bruge materiale i forbindelse med en artikel? Eller er der nogle helt specielle oplysninger, du har brug for at indhente?

Hos SEF prioriterer vi altid vores kontakt med pressen højt. Af den grund vil vi gerne gøre det så nemt og bekvemt som muligt for dig som journalist at finde lige præcist de oplysninger, du er på udkig efter.

Er du derfor i gang med at indhente informationer til dit arbejde, er du mere end velkommen til at kontakte os på enten telefon 62 20 11 20 eller skrive til os på sef@sef.dk. Så sørger vi for at vende tilbage så hurtigt som muligt. Vi står nemlig altid til rådighed, når du har brug for vores hjælp.

Hos SEF Energi vil vi også hellere end gerne hjælpe dig med at søge efter information, rapporter og artikler om de emner, der har relation til vores forskellige forretningsområder. Kontakt os, og så ser vi, hvad vi kan finde frem til dig.

Nyheder
23.11.2022
SEF Energi har – igen i år – landets mest tilfredse kunder
Det uafhængige analyseinstitut EPSI Rating Danmark udfører hvert år et branchestudie for den danske energibranche, hvor de undersøger kundetilfred(...)
09.11.2022
SEF kommer ud af 2022 med millionunderskud
Danmark og Europa står midt i en energikrise, der gør el- og gasmarkederne meget uforudsigelige. Det er også gået hårdt ud over SEF A/S, der har (...)
24.10.2022
SEAF støtter forenings- og kulturlivet under energikrisen
Mange af de sydfynske foreninger er også mærket af de høje energiregninger, derfor har der i år været flere ansøgere til varmepumper. Dem har de(...)
23.09.2022
Elektrisk Dag hos SEF
Igen i år afholder SEF Elektrisk Dag, som et bidrag til Svendborg Klimauge. Bag arrangementet står SEF og en lang række spændende handlende, organ(...)
15.07.2022
Tak for at vi måtte være en del af magien
SEF siger tak for et forrygende DGI Landsstævne i Svendborg, som bød på en masse fede oplevelser og gode stunder.
07.07.2022
Fastspeed til fynboerne: SEF Fiber indgår ny samarbejdsaftale
SEF Fiber har netop landet sin første nye samarbejdsaftale med tjenesteudbyderen, Fastspeed, til gavn for de fynske kunder, som har fibernet igennem (...)
28.06.2022
SEF inspirerer til en mere bæredygtig livsstil ved Landsstævnet
DGI Landsstævnet i Svendborg er en fantastisk folkefest hvor idræt, kultur og fællesskab smelter sammen. Hos SEF er vi meget stolte over at være i(...)
Følg os på den grønne rejse