Vi vil være bedre til at passe på hinanden

Vi sætter fokus på god ledelse.

SEF’s ledelseskoncept

SEF har udviklet ledelseskonceptet ’Vi vil være bedre til at passe på hinanden’. Konceptet sætter fokus på trivsel og arbejdsglæde, italesætter at vi skal respektere hinandens tid og opgaver og sætter kreativiteten og innovationen fri.

Ledelsesstilen har allerede givet genlyd både lokalt, nationalt og internationalt, hvor SEF har holdt oplæg og fortalt om vores erfaringer til andre virksomheder.

Formålet med ledelsesstilen er at skabe en god balance mellem arbejde og privatliv for koncernens medarbejdere, så vi alle hjælper med at opnå koncernens vision: ‘SEF vil være et kraftcenter for sydfynsk energi. Vi vil være kommercielt drevet og selvstændig energikoncern: et sydfynsk kraftcenter indenfor fremtidens energi, forsyning og infrastruktur.’

Tre fokusområder

‘Vi vil være bedre til at passe på hinanden’ indebærer tre fokusområder – lykkes vi med dem, tror vi på, at vi skaber de bedste betingelse for vores kollegaer, og således passer bedst muligt på hinanden.

De tre fokusområder er:

  1. Se ledelse som en disciplin
  2. Skabe psykologisk tryghed
  3. Skabe balance mellem indflydelse & ansvar


Nysgerrig på vores ledelseskoncept? Ræk gerne ud til os.

kyststrækning

Lyt med på vores podcast

‘Vi vil være bedre til at passe på hinanden’ er inspireret af tænkere og ledere, som både i teori og praksis har været med til at definere bæredygtig ledelse. Én af de ledere er Henrik Stenmann, som bl.a. portrætteres i bogen ‘Manden der knuste kalenderen for at gøre sine medarbejdere lykkelige’. Lyt med og bliv klogere på hvordan vi passer bedre på hinanden.