Nyheder & presse

Her på siden finder du vores seneste nyheder samt presseinformation.

Nyheder & presse

Via navigationen nedenfor kan du tilgå vores nyhedsarkiv.

Søger du materiale i forbindelse med en artikel? Eller er der nogle specifikke oplysninger, du har behov for at indhente?

Hos SEF prioriterer vi vores kontakt med pressen. Af den grund vil vi gerne gøre det så nemt og bekvemt som muligt for dig som journalist at finde lige præcist de oplysninger, du er på udkig efter.

Er du derfor i gang med at indhente informationer til dit arbejde, er du mere end velkommen til at kontakte os på enten telefon 62 20 11 20 eller skrive til os på sef@sef.dk. Så sørger vi for at vende tilbage så hurtigt som muligt.

Hos SEF Energi vil vi også hellere end gerne hjælpe dig med at søge efter information, rapporter og artikler om de emner, der har relation til vores forskellige forretningsområder. Kontakt os, og så ser vi, hvad vi kan finde frem til dig.

Nyheder fra
SEF

I anledningen af Jens Christian Lundholts 50 års fødselsdag har han svaret på 10 spørgsmål om både privat og professionelt.
SEF's årsregnskab for 2023 viser et positivt resultat på 80 millioner kroner efter skat. En positiv udvikling fra sidste års underskud.