Nyheder

Seneste nyt fra SEF fonden

På denne side kan du nemt få et overblik over SEF’s nyheder. Du kan blandt andet læse meget mere om, hvad der rør sig inden for vores forretningsområder, ligesom du kan få et indblik i, hvad der sker hos SEF. Vi sørger for løbende at opdatere denne side med spændende nyheder og informationer. Så husk at holde øje med denne side, hvis du vil følge med i vores hverdag.

25.01.2023
Anders Banke stopper som adm. direktør i SEF koncernen
Efter gensidig aftale er Anders Banke fratrådt sin stilling som administrerende direktør i SEF A/S og koncernforbundne selskaber og fonde.
24.01.2023
SEF Energi kåret til branchens mest bæredygtige energiselskab
De danske energikunder har kåret SEF Energi til at være branchens mest bæredygtige energiselskab. Det uafhængige analyseinstitut EPSI Rating Danma(...)
23.11.2022
SEF Energi har – igen i år – landets mest tilfredse kunder
Det uafhængige analyseinstitut EPSI Rating Danmark udfører hvert år et branchestudie for den danske energibranche, hvor de undersøger kundetilfred(...)
09.11.2022
SEF kommer ud af 2022 med millionunderskud
Danmark og Europa står midt i en energikrise, der gør el- og gasmarkederne meget uforudsigelige. Det er også gået hårdt ud over SEF A/S, der har (...)
24.10.2022
SEAF støtter forenings- og kulturlivet under energikrisen
Mange af de sydfynske foreninger er også mærket af de høje energiregninger, derfor har der i år været flere ansøgere til varmepumper. Dem har de(...)
23.09.2022
Elektrisk Dag hos SEF
Igen i år afholder SEF Elektrisk Dag, som et bidrag til Svendborg Klimauge. Bag arrangementet står SEF og en lang række spændende handlende, organ(...)
15.07.2022
Tak for at vi måtte være en del af magien
SEF siger tak for et forrygende DGI Landsstævne i Svendborg, som bød på en masse fede oplevelser og gode stunder.
07.07.2022
Fastspeed til fynboerne: SEF Fiber indgår ny samarbejdsaftale
SEF Fiber har netop landet sin første nye samarbejdsaftale med tjenesteudbyderen, Fastspeed, til gavn for de fynske kunder, som har fibernet igennem (...)
28.06.2022
SEF inspirerer til en mere bæredygtig livsstil ved Landsstævnet
DGI Landsstævnet i Svendborg er en fantastisk folkefest hvor idræt, kultur og fællesskab smelter sammen. Hos SEF er vi meget stolte over at være i(...)
27.06.2022
10 millioner til SEAF
Energikoncernen SEF afsætter 10 millioner kroner til den almennyttige fond SEAF. Det betyder, at fonden også fremover kommer til at støtte almennyt(...)
17.05.2022
Frø og biodiversitet på skoleskemaet hos SEF
2. klasse fra Ørkildskolen i Svendborg var onsdag på besøg hos SEF, hvor de hjalp energi-koncernen med at lave udendørs arealer om fra græsplæne(...)
11.05.2022
Nye bestyrelser i SEF-koncernen
SEF-koncernen, der bl.a. står for salg af el, varmepumper og ladestandere til elbiler, har fået nye bestyrelser.
1 2
Følg os på den grønne rejse