NYHED

Anders Banke stopper som adm. direktør i SEF koncernen

Fondens SEF’s bestyrelse iværksætter nu en proces for at finde en ny direktør for selskaberne. Som midlertidig direktør i SEF A/S, indtil denne proces er afsluttet er Lars Foged indsat, og han fratræder derfor som næstformand i bestyrelsen.

Lars Foged har mere end 37 års erfaring fra energibranchen, både som el-ingeniør og leder, og grundet hans bestyrelsesarbejde har han også indgående kendskab til hele SEF koncernen.

SEF er nu på vej ind i en ny fase, hvor der er behov for en anden profil til stillingen. Vi takker Anders for hans mangeårige indsats for SEF, hvor han har stået i spidsen for en stor fornyelse af SEF”, udtaler bestyrelsesformand Søren Bøving-Andersen.

 Anders Banke har været adm. direktør i SEF koncernen i 17 år, og i den tid har han stået i spidsen for en stor udvikling, hvor der er kommet flere forretningsben til, og medarbejderstaben er tilsvarende blevet udbygget.

Jeg er meget stolt over det arbejde jeg, sammen med medarbejderstaben, har udrettet de sidste 17 år. SEF er gået fra at være en lille energivirksomhed til at være en driftig energikoncern med mange arbejdspladser. Nu ser jeg frem til at tilbringe mere tid med min familie og finde ud af, hvad det næste kapitel i mit arbejdsliv skal byde på”, fortæller Anders Banke.

Anders Banke har ikke yderligere kommentarer.

For mere information kontakt bestyrelsesformand Søren Bøving-Andersen på telefon; 21281128 eller på mail: sba@sef.dk