SEF Energi

Lokalt forankret energiselskab, der elsker Sydfyn, og vægter god og personlig kundeservice højt.

SEF Energi

SEF Energi er leverandør af både el, ladebokse og Smart Home produkter. Hos SEF Energi vil vi være et fyrtårn for den grønne omstilling, derfor er klima og bæredygtighed tænkt ind i alle nuværende og fremtidige forretningsområder – for vi tror på, at vi sammen med vores kunder kan gøre en forskel for den grønne omstilling.

Om SEF Energi

I 2000 blev SEF Energi til det energiselskab, som det er i dag, før årtusinde skiftet hed det Sydfyns Elforsyning. Vi har stærke historiske rødder i energikoncernen SEF A/S, og sammen er vores fornemste opgave og ansvar at bruge energi rationelt, så vi kan modvirke effekten af klimaforandringer.  

Hos SEF Energi er der handling bag holdningerne, og hvis Danmark skal i mål med ambitionen om 70% reduktion af CO2-udledningen i 2030, er det vigtigt, at vi som energiselskab går forrest i den grønne omstilling. Derfor kommer alle nye elkunder hos SEF Energi automatisk på en aftale, hvor SEF Energi garanterer, at den strøm, som en husstand forbruger, bliver tilsvarende købt ind fra vindmøller. For med vindstrøm viser vi et aktivt politisk signal om, at vi vil et renere klima.  Læs mere om, hvordan grøn strøm skal forstås her: Vindstrøm | Forebyg klimaforandringerne | SEF Energi 

Hos SEF Energi mener vi, at Danmark skal udfase fossile brændstoffer for at sænke CO2-udledningen. Det har fået os til at investere i ladebokse, og vi tilbyder løsninger til både private, erhverv og boligforeninger.  

Vi mener, at den grønne omstilling begynder i hjemmet. Derfor er vi behjælpelig med at skifte fra naturgas til varmepumpe, da det er en mere bæredygtig og klimavenlig løsning varmeløsning. Det kan også betale sig at investere i Smart Home produkter, for at spare på CO2-udledningen. 

SEF logo