NYHED

Elektrisk Dag hos SEF

Energikrise og grøn omstilling: Hos SEF står vi klar med gode råd og vejledning
— Kom forbi og bliv inspireret

Formålet med Elektrisk dag er at formidle viden om effektiv udnyttelse af energi for derigennem at reducere klimabelastningen! På Elektrisk dag foldes det ud ved at kombinere det oplysende med det sjove. Man må nemlig gerne lære samtidig med, at det er underholdende. Konkret har en række forhandlere af elbiler og cykler sagt ja til at stille op med udvalgte køretøjer. Hertil kommer stande der informerer om vindstrøm, ladebokse til elbiler, forskellige hjælpemidler til at spare på energi og nærvarme i form af varmepumper fra Nærvarme Danmark osv. På denne måde vil dagen tilbyde oplysning til interesserede.

Elektrisk Dag er både til hjernen og til hjertet

Sideløbende vil der være en række indslag, der sætter elektricitet og den verden, som vi lever i til skue og debat. Der vil være stande, der behandler FN´s Verdensmål, Freeshop Svendborg afholder loppemarked, Fremtidsfabrikken har et pop-up marked, Naturama afholder kakerlakvæddeløb, og børnene kan bygge legetøj af genbrugspap.

Science linjen fra Tåsingeskolen viser forsøg mens det også er muligt at få energispareråd af en autoriseret energirådgiver. Er man mere til at få pulsen lidt op, kan man spille basket med Svendborg Rabbits eller tage en tur i hoppeborgen.

VI håber, at se rigtig mange fynboere til en sjov, spændende og lærerig Elektrisk Dag lørdag den 24. september på Fåborgvej 44 i Svendborg.

elektrisk dag flyer