NYHED

Ny administrerende direktør i SEF A/S

Den 1. februar 2024 tiltræder Jens Christian Lundholt stillingen som administrerende direktør hos SEF A/S. Han kommer fra en stilling som direktør i datterselskabet FiberLAN A/S og har derfor et indgående kendskab til koncernen.

Ansættelsesudvalget har været igennem en omfattende rekrutterings- og ansættelsesproces for at kunne stå med den helt rigtige kandidat til posten som administrerende direktør i SEF. 49-årige Jens Christian Lundholt er manden, der fremover skal være med til at sætte retningen for koncernen, og det er et arbejde, han ser frem til:

”SEF er en fantastisk virksomhed med en stærk kultur og et stærkt kollegaskab. Og så er det en spændende virksomhed, når man som jeg er optaget af værdibaseret ledelse. Det er enormt meningsfuldt at arbejde aktivt med koncernens fire bundlinjer, Kunder, Kollegaer, SEF og Samfundet, i alt hvad vi gør,” siger han.

Det har været en længere proces at få ansættelseskabalen til at gå op. Derfor er der stor glæde over endelig at kunne offentliggøre valget af den ny administrerende direktør. Bestyrelsesformand i SEF A/S Søren Bøving-Andersen ser nu frem til samarbejdet:

”Vi har givet os god tid til at være grundige og finde den helt rigtige direktør blandt mange interesserede. Det glæder mig, at Lars Foged har haft en sikker hånd på rattet i mellemtiden, og at vi nu roligt kan se fremad med Jens Christian i spidsen. Jens Christian har både tidligere og i sin tid hos FiberLAN vist, at han kan skabe solide resultater, udvikling og vækst samtidig med, at han har nogle sunde værdier. Alt sammen noget, der er vigtigt for SEF. Jeg glæder mig meget til et endnu tættere samarbejde med Jens Christian i hans nye position,” siger han.

Jens Christian Lundholt

Et stærkt fundament

Jens Christian Lundholt har været ansat som direktør i FiberLAN siden maj 2022, og det har givet ham en værdifuld indsigt i organisationens potentialer og styrker indefra. En indsigt, som han nu kan bruge som fundament for det videre arbejde som leder af den samlede koncern:

”Vi har en enorm styrke og fordel, når vi udnytter synergierne på tværs af alle koncernens selskaber. Det giver SEF en relevans i markedet og en styrke til at rykke på vigtige agendaer i vores samfund,” siger Jens Christian Lundholt.

Siden januar 2023 har Lars Foged været konstitueret administrerende direktør. Det arbejde fortsætter han frem til 1. februar med fokus på at have god tid til overlevering af direktørposten til Jens Christian Lundholt.

”Jeg er meget tryg ved, at det er Jens Christian, der skal have overdraget stafetten. Han kender koncernen og besidder de kvalifikationer og værdier, der også kendetegner SEF som organisation,” siger Lars Foged, der i forbindelse med skiftet vender retur til sit bestyrelsesarbejde som næstformand i bestyrelsen hos SEF.

Jens Christian Lundholt fortsætter som direktør i FiberLAN A/S frem til udgangen af januar og ser frem til den ny rolle i organisationen:

”Jeg er helt vildt glad for tilliden til mig. Samtidig er jeg også meget bevidst om det store ansvar, der følger med. SEF er en organisation med en helt enestående kultur, og jeg har stor respekt for det stykke arbejde, der ligger i at bygge videre på det stærke fundament,” siger han.

 

Pressehenvendelser rettes til:

Amalie Højgaard Hellesen, presseansvarlig, SEF A/S
Tlf: 51 88 48 29