NYHED

SEAF støtter 30 sydfynske projekter

Det bobler stadig med gode ideer på Sydfyn. Det mærker SEAF, Sydfyns Almennyttige Fond, i høj grad, når der to gange årligt doneres i alt 2 millioner kroner til almennyttige projekter i kommunen. Mandag d. 23. oktober var der uddeling af donationsbeviser i Vores Lys på Fåborgvej 44.

SEAF uddeler hvert år omkring to millioner kroner til almennyttige projekter i Svendborg Kommune. Fonden lægger vægt på, at projekterne skaber udvikling og bæredygtighed i Svendborg kommune.  

Et af de projekter, der har ansøgt om del i efterårets pulje, er den nyopstartede Sydfyns Taekwondo Klub, der har hjemme i Vester Skerninge. Klubben er blot 10 uger gammel, men har allerede fået 31 medlemmer. Derfor falder donationen på 11.000 kroner på et tørt sted:

”Vi har fået virkelig mange medlemmer på kort tid. Det er selvfølgelig dejligt, men det betyder også, at vi har et behov for at købe sikkerhedsudstyr, der kan sikre de rigtige træningsrammer,” siger stifter og bestyrelsesformand Dan Koch-Hansen.

Aftenens overrækkelse bød på mange inspirerende små taler fra de mange fremmødte, der så frem til at modtage deres donationsbeviser og gå videre ud i verden for at realisere og optimere ideer og projekter.

Ansøgningsfristen for forårets uddelingsmidler er den 17. marts 2024.
Læs mere her.

Sydfyns Taekwondo Klub får overrakt donationsbevis
Sydfyns Taekwondo Klub modtager donationsbrev fra SEF's bestyrelsesformand Søren Bøving-Andersen og konstitueret adm. direktør Lars Foged.

SEAF – en almennyttig fond 

I 2015 stiftede energiselskabet SEF den almennyttige fond, SEAF. Det er vigtigt for SEF, at SEAF støtter innovative projekter i lokalsamfundet, så Svendborg, sammen med SEF og SEAF, går forrest og tager ansvar for den grønne omstilling og bæredygtigheden i kommunen. Derfor vil SEAF særligt gerne støtte almennyttige projekter inden for energi- og miljøområdet, men fonden støtter også projekter inden for kultur, idræt og kunst.