SEF Energi har Danmarks mest tilfredse elkunder
- for andet år i træk

Vi har god energi til sydfynboerne

SEF Energi er et lokalt forankret energiselskab, der elsker Sydfyn. Vi har fokus på at bruge energien fornuftigt i kampen mod klimaforandringer, og vi tror på, at vi sammen med vores kunder kan gøre en vigtig forskel. Hos SEF Energi vægter vi god og personlig kundeservice højt, og vi møder vores kunder i øjenhøjde.

For nylig kunne vi med stor begejstring fortælle, at vi har Danmarks mest tilfredse elkunder for andet år i træk. Nedenfor kan du møde tre af dem og høre, hvorfor de har valgt SEF Energi som deres energileverandør.

Mød Danmarks mest tilfredse elkunder

Mød vores kunder: Ole, Maria og Casper, og hør dem fortælle om, hvorfor SEF Energi er det rette energiselskab for dem og deres behov.

Ole møder os ansigt-til-ansigt i kundecenteret

For Ole har det stor betydning, at han kan henvende sig lokalt hos os og få hjælp af en af vores rare kundeservicemedarbejdere.

Hos SEF Energi hjælper vi vores kunder og potentielle nye kunder over telefonen, via mail og over skranken i vores Kundecenter på Fåborgvej 44 i Svendborg.

Hvis du har et spørgsmål, du mangler svar på, en regning du gerne vil betale, eller hvis du har brug for rådgivning om dit valg af energiaftale, så står vi klar til at hjælpe dig – både online og fysisk i vores kundecenter.

Maria støtter lokalt sammen med os

For Maria er det vigtigt at bidrage til et stærkt lokalmiljø og skabelsen af en fællesskabsfølelse – og dét gør hun sammen med os.

Som et lokalt forankret energiselskab med stor kærlighed til Sydfyn, er det enormt vigtigt for os, at vi støtter lokalt. Derfor er SEF Energi stolt sponsor af forskellige lokale klubber, aktiviteter og begivenheder, som giver god energi til Sydfyn.

Gennem vores energiaftaler SupportEnergi (el) og Supportenergi (gas) kan vores kunder være med til at støtte en sydfynsk klub eller forening med et månedligt bidrag.

Har du læst om vores elaftaler baseret på vindstrøm?

Casper træffer mere bæredygtige valg sammen med os

For Casper er bæredygtighed en prioritet, og derfor har han valgt en elaftale baseret på vindstrøm fra SEF Energi. Samtidigt er det vigtig for ham, at han har en elleverandør, der skaber trygge rammer for ham og familien.

Hos SEF Energi sætter vi en ære i at yde god kundeservice, der tager afsæt i den enkelte kundes situation og behov. Det er nemlig vigtigt, at Casper og vores andre kunder føler sig i gode og trygge hænder hos os.

Sammen med vores kunder bidrager vi til rationel anvendelse af energi, så vi kan reducere udledningen af CO2. Derfor indkøber vi strøm fra vedvarende energikilder i form af vindmøller.

Vind et gavekort til Shopping Svendborg

Kunne en shoppetur i skønne Svendborg med lidt ekstra penge på lommen være noget for dig?

 Tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor, så deltager du automatisk i konkurrencen.

Vi finder tre heldige vindere af et gavekort til Shopping Svendborg til en værdi af 500 kr.
Vi trækker vinderne onsdag 3. maj 2023, og de vil få direkte besked via mail.

*Jeg giver samtykke til, at SEF Energi A/S og SEF A/S må kontakte mig pr. e-mail med nyheder, information, events, konkurrencer samt tilbud om energi, opladning og Smart Home.
SEF Energi A/S og SEF A/S må behandle mine personoplysninger til ovenstående formål. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, og se dine rettigheder i vores Privatlivspolitik

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Når du klikker Tilmeld nyhedsbrev, deltager du automatisk i konkurrencen.